Corona-update

UPDATE 13-03-2020

Vanwege het dreigende Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt om al onze lessen en activiteiten te stoppen van zaterdag 14 maart t/m 31 maart. Wij staan u graag te woord als dit vragen bij u oproept.

UPDATE 13-03-2020

Vanwege de oproep om grote evenementen af te lassen kiezen wij ervoor om de smokkeltocht en de clubkamioenschappen af te lassen.
Onze lessen laten wij wél doorgaan, waarbij ieder lid natuurlijk de vrijheid heeft om thuis te blijven.

NIEUWSBERICHT 12-03-2020

Het coronavirus (COVID-19) heeft zich verder verspreid over Nederland en heeft ook Hengelo bereikt. Het kabinet heeft daarop nieuwe maatregelen afgekondigd die de uitbraak van het virus moeten indammen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot het einde van de maand maart. De volgende twee maatregelen hebben direct effect op H.G.V.:

– Blijf thuis bij gezondheidsklachten, zoals verkoudheid, hoesten of koorts
– Evenementen met meer dan 100 bezoekers afgelast

Onze lessen laten wij de vooralsnog wél doorgaan. Ook de smokkeltocht kan wél gewoon doorgaan, omdat er in kleine groepjes wordt gelopen. Over de clubkampioenschappen doen we zondagavond een uitspraak. In onze lessen wordt lichamelijk contact vermeden waar dat kan.

Wij vragen bij gezondheidsklachten om thuis te blijven, of het kind thuis te houden.

Voor vragen is ons bestuur beschikbaar. Als er nieuws komt vanuit het kabinet, dan zullen wij opnieuw overleggen en berichten.