Open Workshops

Naast het uitgebreide aanbod van wekelijkse lessen biedt H.G.V. ook open workshops aan. We hebben een leuk en gevarieerd rooster met diverse sporten en stijlen. We houden rekening met verschillende leeftijd en ervaring. De leeftijden delen we in in blokken van drie jaar. Ervaring delen we in op drie niveaus: beginner, ervaren en zeer ervaren.

De kosten voor een workshop zijn € 5,-, tenzij anders aangegeven. Je hoeft niet lid te zijn van H.G.V. om workshops te volgen, ze zijn open voor iedereen. Je bent welkom om zoveel workshops te volgen als jij wilt. De workshops vinden plaats in onze dansstudio.

Het aanmelden van een workshop kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren. Er is een minimum aantal aanmeldingen vereist. Als een workshop niet door gaat kan je gratis een andere workshop volgen of je geld terug ontvangen. Ben je ziek of toch verhinderd, dan kan je je via de mail afmelden en kun je een andere workshop kiezen.

Helaas zijn vanwege de lockdown alle workshops afgelast. Zodra er weer zicht is op het mogen aanbieden van workshops, zullen wij weer workshops inplannen.